Selecteer een pagina

Ik ben Sandra Russell

Al ruim 26 jaar ben ik samen met een Engelsman (vandaar mijn achternaam). Samen hebben we twee prachtige kinderen. We genieten van het boerenleven met veel dieren, een grote tuin en de natuur. Niets liever werk ik een poosje in de groentetuin, met mijn hondje Alice aan mijn zijde, om daarna lekker eten te koken van wat ik heb geoogst.

Voor mij is het belangrijk om eerlijk en open te zijn naar elkaar. Ik zal je aan het werk zetten, maar ik bied ook een luisterend oor. Als dingen niet goed gaan, of als je iets zult moeten leren, dan hoor je dat van mij. Ik probeer altijd te begrijpen wat je bedoelt. Liefdevol en begripvol zijn woorden die bij mij passen.

In totaal heb ik meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van hulpverlening, zowel in de ambulante hulpverlening, als bij diverse soorten instellingen.

Naast de verplichte handelingen die ik voor de rechtbank moet doen, wil ik je ook graag persoonlijk leren kennen. Wie ben je? Wat vind je leuk? Misschien delen we wel hobby’s. Zo hou ik bijvoorbeeld van zingen en ben ik dol op lezen van spannende boeken. Ik ben benieuwd naar jou!

Feiten over Sandra Russell 

Sinds 1994 ben ik werkzaam in de zorg en hulpverlening. In die tijd heb ik veel verschillende klussen gedaan. Ik hou van het zoeken naar mogelijkheden als deze er niet meer lijken te zijn.

Curriculum Vitae

2016-2019 Projectleider Jeugd- onderwijs Cedin

2006-2016 Directeur- zorgondernemer Samvalora/Juneco

2004-2006 Teamleider Vanboeijen

2000-2004 Begeleider en Coach ASVZ zuid west

1994-2000 Begeleider Dagbesteding, wonen en Ambulant

Bedrijfsgegevens

KVk: 75158604
btw: 002028643B14
Regiobank: NL83 RBRB 0787740292

Privacy

AVG: Uw gegevens worden uitsluitend bewaard om contact met u op te kunnen nemen. Indien er contractuele afspraken worden gemaakt ontvangt u ons privacybeleid uitvoerig.

Wil je meer weten?

Volg me dan op LinkedIn. Hier plaats ik regelmatig artikelen over mijn leven als mentor en over het mentorschap zelf.

Zie ik je daar?

Heb je interesse of een vraag?

Je kunt altijd contact opnemen om je vraag te stellen! We kunnen ook eerst kennismaken, voordat je beslist of je  mentorschap aan wil vragen.

Ik ben Sandra Russell

Al ruim 26 jaar ben ik samen met een Engelsman (vandaar mijn achternaam). Samen hebben we twee prachtige kinderen. We genieten van het boerenleven met veel dieren, een grote tuin en de natuur. Niets liever werk ik een poosje in de groentetuin, met mijn hondje Alice aan mijn zijde, om daarna lekker eten te koken van wat ik heb geoogst.

Voor mij is het belangrijk om eerlijk en open te zijn naar elkaar. Ik zal je aan het werk zetten, maar ik bied ook een luisterend oor. Als dingen niet goed gaan, of als je iets zult moeten leren, dan hoor je dat van mij. Ik probeer altijd te begrijpen wat je bedoelt. Liefdevol en begripvol zijn woorden die bij mij passen.

In totaal heb ik meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van hulpverlening, zowel in de ambulante hulpverlening, als bij diverse soorten instellingen.

Naast de verplichte handelingen die ik voor de rechtbank moet doen, wil ik je ook graag persoonlijk leren kennen. Wie ben je? Wat vind je leuk? Misschien delen we wel hobby’s. Zo hou ik bijvoorbeeld van zingen en ben ik dol op lezen van spannende boeken. Ik ben benieuwd naar jou!

Feiten over
Sandra Russell

Sinds 1994 ben ik werkzaam in de zorg en hulpverlening. In die tijd heb ik veel verschillende klussen gedaan. Ik hou van het zoeken naar mogelijkheden als deze er niet meer lijken te zijn.

Curriculum Vitae

2016-2019 Projectleider Jeugd- onderwijs Cedin

2006-2016 Directeur- zorgondernemer Samvalora/Juneco

2004-2006 Teamleider Vanboeijen

2000-2004 Begeleider en Coach ASVZ zuid west

1994-2000 Begeleider Dagbesteding, wonen en Ambulant

Bedrijfsgegevens

KVk: 75158604
btw: 002028643B14
Regiobank: NL83 RBRB 0787740292

Privacy

AVG: Uw gegevens worden uitsluitend bewaard om contact met u op te kunnen nemen. Indien er contractuele afspraken worden gemaakt ontvangt u ons privacybeleid uitvoerig.

Wil je meer weten?

Volg me dan op LinkedIn. Hier plaats ik regelmatig artikelen over mijn leven als mentor en over het mentorschap zelf.

Zie ik je daar?

Heb je interesse of
een vraag?

Je kunt altijd contact opnemen om je vraag te stellen! We kunnen ook eerst kennismaken, voordat je beslist of je  mentorschap wil aanvragen.